Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekilmiş haşhaş görmek

Rüyada çekilmiş haşhaş görmek

Rüyada çekilmiş haşhaş görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada çekilmiş haşhaş gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Rüyada çekilmiş haşhaş görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Rüyada haşhaş görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, karın artacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek aile hayatlarını bozulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada haşhaşlı lokum görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı ekmek almak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada haşhaş tohumu görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru haşhaş görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada haşhaşlı börek yemek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sevinileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments