Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye yediğini görmek

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye yediğini gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek iyi geçiminin devam edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek çok yükseleceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada renkli kuru fasulye görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye satın almak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine inanılır.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye toplamak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek herkesin önünde olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments