Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye görmek

Rüyada kuru fasulye görmek

Rüyada kuru fasulye görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye almak birçok dertle muhatap olacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments