Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye yemeği vermek

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru fasulye yemek zararların yakında telafi edileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, faturalarını ödeyemez olacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada etli kuru fasulye yemek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments