Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek kötü haberlerin alınacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye ve nohut gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ufkunun açılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulur.

Rüyada fasulye nohut görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada nohut fasulye görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru nohut görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada kuru nohut yemek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye toplamak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, solan yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek uzun yıllar yaşayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments