Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru nohut yemek

Rüyada kuru nohut yemek

Rüyada kuru nohut yemek ticaretinin de hızlanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, neşenin yerine geleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada kuru nohut yemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada kuru nohut yemek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine inanılır.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru nohut görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet eder.

Rüyada yaş nohut yemek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohutlu et yemek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Rüyada pilav üstü nohut yemek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ nohut yemek girdiği işleri kaybedeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments