Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru nohut görmek

Rüyada kuru nohut görmek

Rüyada kuru nohut görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru nohut gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuru nohut yemek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru nohut görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yolmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada taze nohut yemek musibetlerle karşılaşmayacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments