Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye nohut görmek

Rüyada fasulye nohut görmek

Rüyada fasulye nohut görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada fasulye nohut gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada nohut fasulye görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada fasulye nohut görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada nohut dikmek çok üst mevkilere geleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri nohut görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin düzgün gideceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden nohut almak kavgaların büyüyeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada firik nohut görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments