Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasülye pilav yemek

Rüyada kuru fasülye pilav yemek

Rüyada kuru fasülye pilav yemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, başarıları ile konuşulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fas görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, elinin döneceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasülye ekmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işaret eder.

Rüyada kara fatma yemek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments