Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasülye ekmek

Rüyada kuru fasülye ekmek

Rüyada kuru fasülye ekmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasülye ekmek gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Rüyada kuru fasülye ekmek çok hayırlı işlere gireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına inanılır.

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine işarettir.

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak yaşadığı olayların kötü gideceğine, kolaylık sağlayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fas görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek saygının hiç eksik olmayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara fatma öldürmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, maddi durumun düzeltileceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada fatma annemizi görmek yoksulluğa, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments