Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek bunu şeref sayacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taze fasülyeler görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, zinde kalacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek aşama kaydedeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, yeteneklerini geliştirmeye, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fast food yemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kara fatma yemek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments