Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara fatma yemek

Rüyada kara fatma yemek

Rüyada kara fatma yemek statü atlayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, hayırlı kapıların açılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara fatma yemek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Rüyada kara fatma yemek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, takdir edileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada kara fatmalar görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada uçan kara fatma görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada evde kara fatma görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kara fatma görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kara fatma öldürmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments