Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasülye tanesi görmek

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasülye tanesi gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak kazançlı işlere gireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fas görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasülye ekmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Rüyada fatma anayı görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet eder.

Rüyada faişe olduğunu görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments