Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fas görmek

Rüyada kuru fas görmek

Rüyada kuru fas görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fas gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kuru fasülye ekmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fas görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada facebookta konuşmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kolaylık elde edeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada hazreti fatımauyı görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments