Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kuru fasülye görmek

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek aile içinde husumet gelişeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, başarılarının azalacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kuru fasülye gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil kuru fasülye görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuru fas görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada kuru fasülye pilav yemek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasülye tanesi görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kuru fasülye yemeği yapmak dileklerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Rüyada kuru fasülye ekmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taze fasülyeler görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, insanları kıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments