Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye pilav yemek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, dinde tartışmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments