Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye temizlemek

Rüyada kuru fasulye temizlemek

Rüyada kuru fasulye temizlemek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işinde terfi alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına inanılır.

Rüyada kuru fasulye temizlemek gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Rüyada kuru fasulye temizlemek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada kuru fasulye görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kuru fasulye görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, onu borçtan kurtaracağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada renkli kuru fasulye görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments