Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış başak görmek

Rüyada olgunlaşmış başak görmek

Rüyada olgunlaşmış başak görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış başak gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Rüyada olgun başak görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış başak görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başaklı buğday görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın başak görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, moralinin düzeleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada başak biçmek çok mutlu edeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada buğday başağı yemek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret eder.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek işlerinin aksayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments