Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtuluş savaşını görmek

Rüyada kurtuluş savaşını görmek

Rüyada kurtuluş savaşını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, her daim temkinli olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, işlerini yoluna sokacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtuluş savaşını gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada kendini kurtuluş savaşında görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtuluş savaşını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtuluş savaşı görmek kendine olan güvenini yitireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada savaşın bittiğini görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, azap çektiğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşta yenmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işlerin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada savaş uçağına binmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada savaşa katıldığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, rakiplerini alt edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta vurulmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments