Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtuluş savaşı görmek

Rüyada kurtuluş savaşı görmek

Rüyada kurtuluş savaşı görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kurtuluş savaşı gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada kurtuluş savaşı görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada kurtuluş savaşını görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Rüyada kendini kurtuluş savaşında görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet eder.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşı kazanmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teröristlerle savaş görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada savaş yönetmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına tabir olunur.

Rüyada savaş helikopter görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments