Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kurtuluş savaşında görmek

Rüyada kendini kurtuluş savaşında görmek

Rüyada kendini kurtuluş savaşında görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, içinin hafifleyeceğine, namaz kılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada kendini kurtuluş savaşında gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada kurtuluş savaşını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kurtuluş savaşı görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Rüyada kendini kurtuluş savaşında görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş uçağı kullanmak büyük üzüntülere sebep olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş kan görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşçı olmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada savaşta bebek görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaşta görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments