Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşın bittiğini görmek

Rüyada savaşın bittiğini görmek

Rüyada savaşın bittiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, ağır günler geçireceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada savaşın bittiğini gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada savaşın bittiğini görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Rüyada asker ve savaş görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen savaş uçağı görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işarettir.

Rüyada savaş kazanmak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet eder.

Rüyada savaşın çıktığını görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada savaş arabası görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada havada savaş uçağı görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments