Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış mercimek

Rüyada kurtlanmış mercimek

Rüyada kurtlanmış mercimek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, önemli atılımlar yapacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kurtlanmış mercimek gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu mercimek görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış mercimek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu mercimek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek iyilik ve hayır bulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, amaçlarını yerine getireceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments