Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendi işinin sahibi olacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına inanılır.

Rüyada kurtlu mercimek görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış mercimek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu mercimek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments