Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ mercimek görmek

Rüyada çiğ mercimek görmek

Rüyada çiğ mercimek görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ mercimek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada çiğ mercimek yemek büyük takdir toplanacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine alamet eder.

Rüyada çiğ mercimek görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada mercimekli çiğ köfte yemek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalettir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mercimekli köfte yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, alanında marka bir isim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorba içmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, çok güzel işlere gireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada mercimek samanı görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada sarı mercimek görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments