Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu mercimek görmek

Rüyada kurtlu mercimek görmek

Rüyada kurtlu mercimek görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, zor bir duruma düşüleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu mercimek gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Rüyada kurtlu mercimek görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulur.

Rüyada kurtlu mercimek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalet eder.

Rüyada kurtlanmış mercimek şansın bir türlü dönmeyeceğine, ilerleyemeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, mutlu bir evliliğe, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sorunları başarıyla çözmeye rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ve mercimek görmek işlerinin ters gideceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalettir.

Rüyada mercimekli köfte yoğurmak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments