Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış incir görmek

Rüyada kurtlanmış incir görmek

Rüyada kurtlanmış incir görmek tazeleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış incir gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Rüyada kurtlu incir yemek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada incirin içinde kurt görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu incir görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada kurtlanmış incir görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Rüyada incir toplayan birini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde incir görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada evde incir ağacı görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments