Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun incir yemek

Rüyada olgun incir yemek

Rüyada olgun incir yemek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgun incir yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Rüyada siyah olgun incir yemek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine rivayet eder.

Rüyada olgun incir yemek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış incir görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada olgun incir görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına yorulur.

Rüyada olgun incir toplamak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, refah içinde yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış incir görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış çilek yemek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments