Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incirin içinde kurt görmek

Rüyada incirin içinde kurt görmek

Rüyada incirin içinde kurt görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayallerinin gerçek olacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada incirin içinde kurt gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Rüyada incirin içinde kurt görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu incir görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış incir görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu incir yemek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamurun içinde kurt görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısının içinde kurt görmek başına uğursuz olayların geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine inanılır.

Rüyada un içinde kurt görmek ayrılanların birleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments