Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu incir görmek

Rüyada kurtlu incir görmek

Rüyada kurtlu incir görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, büyüyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu incir gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada kurtlanmış incir görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu incir görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada incirin içinde kurt görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu incir yemek spora başlayacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı incir yemek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir toplamak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada incir toplayan birini görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada ağacında incir görmek müjdeli bir haber alacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments