Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir toplayan birini görmek

Rüyada incir toplayan birini görmek

Rüyada incir toplayan birini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada incir toplayan birini gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmeye, eşiyle bahtiyar olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, mutlu olacağına ve güleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Rüyada incir toplayan birini görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor top görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine inanılır.

Rüyada eşyalarını toplanmış görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, borçlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin top oynadığını görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil erik toplarken görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, maddi zararını karşılayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments