Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla savaşmak

Rüyada bıçakla savaşmak

Rüyada bıçakla savaşmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada bıçakla savaşmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet eder.

Rüyada kafirlerle savaşmak yeni işlere girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde savaşmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada savaşmak ve vurulmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine alamet eder.

Rüyada yılanla savaşmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada askere gitmek ve savaşmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinlerle savaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada atlarla savaşmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments