Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından kurtarılmak

Rüyada asker tarafından kurtarılmak

Rüyada asker tarafından kurtarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, o masumların bedduasını alacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Rüyada asker tarafından kurtarılmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işarettir.

Rüyada asker tarafından öldürülmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada asker tarafından öpülmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada asker tarafından vurulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada askerler tarafından korunmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada asker tarafından korunmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, isteklerine kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments