Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından öpülmek

Rüyada asker tarafından öpülmek

Rüyada asker tarafından öpülmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, halinin iyi olduğuna, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada asker tarafından bıçaklanmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada asker tarafından dövülmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine tabir olunur.

Rüyada asker tarafından kurtarılmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından kovalanmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından aranmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, konforunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından korunmak haksızlık edeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada asker tarafından yakalanmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments