Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganda kurt görmek

Rüyada yorganda kurt görmek

Rüyada yorganda kurt görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada yorganda kurt gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada kurtlanmış yorgan görmek büyük zararlardan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yorganda kurt görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yorgan örtmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada elyaf yorgan görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından yorgan almak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yorganını görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işarettir.

Rüyada başkasına yorgan vermek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yorganın ıslandığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments