Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek

Rüyada yeşil mercimek

Rüyada yeşil mercimek güzel günler için çalışılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yeni bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimekli pilav görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments