Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtarılmayı beklemek

Rüyada kurtarılmayı beklemek

Rüyada kurtarılmayı beklemek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına işarettir.

Rüyada kurtarılmayı beklemek gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada kurtarılmayı beklemek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi ölümü beklemek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada tren beklemek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü beklemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını beklemek mali krize gireceğine, hayatından razı geleceğine, bereketli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölümünü beklemek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments