Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını beklemek

Rüyada arkadaşını beklemek

Rüyada arkadaşını beklemek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını beklemek gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada arkadaşı beklemek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, her zaman hürmet göreceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını beklemek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaş beklemek gönül kapılarını açacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sıra beklediğini görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada yağmurda beklemek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada damadı beklemek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada cenaze beklemek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işarettir.

Rüyada istasyonda beklemek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments