Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt tavuk görmek

Rüyada kurt tavuk görmek

Rüyada kurt tavuk görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Rüyada kurt tavuk gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt tavuk görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, eve huzur dolacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu tavuk görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu tavuk yemek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada su içen tavuk görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada denizde tavuk görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada iri tavuk görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments