Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu tavuk görmek

Rüyada kurtlu tavuk görmek

Rüyada kurtlu tavuk görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kurtlu tavuk gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu tavuk görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kafasına göre birini bulacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu tavuk yemek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kurt tavuk görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yemeği pişirmek işlerinde berekete kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına inanılır.

Rüyada elinde tavuk görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments