Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri tavuk görmek

Rüyada iri tavuk görmek

Rüyada iri tavuk görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kötü günler yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri tavuk gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri tavuk görmek dua alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada iri armut görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, işlerin canlanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına inanılır.

Rüyada irili ufaklı balık görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, derin bir nefes alacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri erkek çocuğu görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına tabir olunur.

Rüyada iri sinek görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada iri mantar görmek destek göreceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri patates görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yiyip içeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments