Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kafasının sakinleşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işaret eder.

Rüyada kurt tavuk görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada kurtlu tavuk yemek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kurtlu tavuk görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına inanılır.

Rüyada ölüye tavuk eti vermek oldukça uzun bir yolculuğa, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bir sınavdan geçileceğine delalet eder.

Rüyada tavuk eti almak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek belli bir kazanç elde edileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, tebrik edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Rüyada eşime yemek hazırlamışım sebzeli tavuk eşim yiyiyor içinde kurtlar var yerken ağzından bir kısmını dışarı atıyor