Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış tavuk görmek

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, güzel bir hayatı olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kurtlanmış tavuk gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kurtlu tavuk yemek bazı ortaklıklar kuracağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu tavuk görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kar sağlayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine yorulur.

Rüyada kurt tavuk görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada tavuk ızgara yapmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulur.

Rüyada et tavuk görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, doğru yatırımlar yapacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yanmış tavuk görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments