Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde tavuk görmek

Rüyada denizde tavuk görmek

Rüyada denizde tavuk görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, özel hayatında mutlu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada denizde tavuk gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Rüyada denizde tavuk görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, gelişmelerin olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et tavuk görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada tavuk yemek istemek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başı olmayan tavuk görmek işe ve aşa kavuşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuktan kaçtığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına inanılır.

Rüyada tavuk balığı görmek işlerine bereket geleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments