Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker postalı giymek

Rüyada asker postalı giymek

Rüyada asker postalı giymek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada asker postalı giymek gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada asker postalı giymek işlerin başına geçeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker postalı görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Rüyada postal giymek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada postal görmek günlerini bunun için harcayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker elbise giymek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada asker pantolonu giymek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker botu giymek yakın akrabadan gelecek habere, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, iyi geçim halinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker elbisesi giymek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments