Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahların arasında kalmak

Rüyada silahların arasında kalmak

Rüyada silahların arasında kalmak sorunlarından arınacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada silahların arasında kalmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına inanılır.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak büyük bir karar verileceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yılanların arasında kalmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Rüyada kalabalık arasında kalmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki deniz arasında kalmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işarettir.

Rüyada ateş arasında kalmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments