Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalar arasında kalmak

Rüyada dalgalar arasında kalmak

Rüyada dalgalar arasında kalmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalar arasında kalmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde dalgaların arasında kalmak iyi günler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalar arasında kalmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada dalgaların arasında kalmak nefsine yenileceğine, düşmanını alt edeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgaların içinde kalmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalga içinde kalmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalar altında kalmak adının ve şanının yürüyeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet eder.

Rüyada dalgaların altında kalmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yüzünün her daim güleceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments