Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah altında kalmak

Rüyada silah altında kalmak

Rüyada silah altında kalmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada silah altında kalmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Rüyada silahla ateş altında kalmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada silah altında kalmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak ayrılmış olanların kavuşacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada silahların arasında kalmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işyerini kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada atın altında kalmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada arabanın altında kaldığını görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments