Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton altında kalmak

Rüyada beton altında kalmak

Rüyada beton altında kalmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ferahlığa çıkılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada beton altında kalmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Rüyada beton altında kalmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton kolon görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton yer görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, imkânların günden güne azalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada beton merdivenden çıkmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton harcı görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton merdiven görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, özgüveninde artış yaşanacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına inanılır.

Rüyada betonu yıkamak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beton sıva görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments