Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzur ve saadet bulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek geçmişi unutup geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, ters giden olayların düzeleceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına inanılır.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan vurulmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments